Supa de spanac

0 Reteta-de-0-stele-mari (0 voturi)
Autor:
Adauga-o-imagine
  • Adaugata pe:
  • Actualizata pe:25 decembrie 2009


  • + adauga imagini

Ingrediente reteta

  • 750 g Spanac
  • 100 g Smantana
  • 50 g Unt
  • 2 buc Ceapa
  • 1 lingura Faina
  • 1 buc Ou
  • Sare
  • Dificultate reteta: mica
  • Tara de origine: Retete din Romania Romania
  • Portii: 8

Mod de preparare reteta

Se spala si se curata spanacul si se inabusa impreuna cu ceapa taiata marunt in unt. Cand sunt inmuiate legumele se adaugafaina si un litru si jumatate de apa care a clocotit inainte in oala si se lasa sa fiarba timp de 20 de minute. Se potriveste dupa sare si se adauga un galbenus de ou amestecat inainte cu smantana si cateva linguri de supa de pe foc.

Mentiuni

Se serveste calda.

Retete culinare pe aceeasi tema: