Supa crema de cartofi si praz

0 Reteta-de-0-stele-mari (0 voturi)
Autor:
Adauga-o-imagine
  • Adaugata pe:
  • Actualizata pe:24 decembrie 2009


  • + adauga imagini

Ingrediente reteta

  • 1/2 kg Cartofi
  • 1/2 kg Praz
  • 50 g Unt
  • 50 g Cascaval
  • 1 lingurita Sare
  • Crutoane
  • Dificultate reteta: mica
  • Reteta vegetariana
  • Tara de origine: Retete din Macedonia Macedonia
  • Portii: 8

Mod de preparare reteta

Se curata cartofii si se taie marunt impreuna cu prazul apoi se pun la fiert intr-un litru si jumatate de apa cu sare. Se ia compozitia de pe foc dupa ce cartofii si prazul sunt bine fierte si se dau prin strecuratoare lichidul si legumele zdrobite. Cascavalul ras se adauga impreuna cu untul si se mai pun toate la fiert pana dau o data in clocot.

Mentiuni

Supa se serveste calda si se adauga crutoane dupa preferinta.

Retete culinare pe aceeasi tema: