Dovlecei umpluti

6.17 Reteta-de-6-stele-mari (1 vot)
Autor:
Adauga-o-imagine
  • Adaugata pe:
  • Actualizata pe:24 decembrie 2009


  • + adauga imagini

Ingrediente reteta

  • 8 buc Dovlecei
  • 4 cescute Orez
  • 1 buc Ceapa
  • Verdeata
  • Sare
  • Ulei
  • Smantana
  • Bulion de rosii
  • Dificultate reteta: mica
  • Reteta vegetariana
  • Tara de origine: Retete din Romania Romania

Mod de preparare reteta

Dovleceii se taie in 2 bucati, se curata de seminte si se umplu cu un amestec fiert pe jumatate de orez spalat bine si lasat cateva minute in apa rece, ceapa tocata marunt si prajita in ulei, verdeata taiata marunt, sare si piper dupa gust. Se aseaza intr-o oala dovleceii in asa fel incat sa stea sprijiniti, cu scobitura n sus, se adauga putin ulei si apa si se pun pe foc. Atunci cand sunt aproape gata se adauga bulionul si se mai lasa eventual la cuptor.

Mentiuni

Se servesc cu smantana.

Retete culinare pe aceeasi tema: