Zarzavat pentru sosuri si tocanite

0 Reteta-de-0-stele-mari (0 voturi)
Autor:
Adauga-o-imagine
  • Adaugata pe:
  • Actualizata pe:24 decembrie 2009


  • + adauga imagini

Ingrediente reteta

  • 2kg ceapa
  • 1/2 l ulei
  • 1 kg rosii decojite
  • 1kg ardei gras
  • 2 legaturi patrunjel
  • sare dupa gust
  • piper
  • Dificultate reteta: medie
  • Reteta vegetariana
  • Reteta de post
  • Tara de origine: Retete din Romania Romania

Mod de preparare reteta

 Ceapa curatata se taie pestisori si se caleste cu putin ulei pana cand devine sticloasa, se adauga ardeiul gras curatat de seminte si taiat marunt (eventual la robot). Dupa ce s-a calit se adauga rosiile tocate (la robot) si se potriveste de sare si piper.

 Se lasa 15 minute si se adauga patrunjelul tocat marunt.

 Se aseaza in borcane care se sigileaza si se fierb la bain-marie o jumatate de ora la foc mic. 

Retete culinare pe aceeasi tema: