Branza proaspata de vaci cu marar si ceapa

6.17 Reteta-de-6-stele-mari (1 vot)
Autor:
Adauga-o-imagine

Ingrediente reteta

  • 500g branza proaspata de vaci
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1buc ceapa
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper
  • chimen
  • rozmarin
  • Dificultate reteta: mica
  • Tara de origine: Retete din Romania Romania
  • Timp preparare: 15 minute

Mod de preparare reteta

 Se freaca bine branza proaspata de vaci cu uleiul de masline (eventual cu un mixer sau la robot), se adauga ceapa si mararul tocate marunt (este bine ca ceapa sa se curete cu 10-20 de minute inainte si sa se lase taiata pe jumatate intr-un vas cu apa rece ca sa i se mai duca din tarie), sare, piper dupa gust. Se amesteca bine.

 Optional se poate condimenta cu chimen si rozmarin maruntit.

 

Retete culinare pe aceeasi tema: